Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Jelena Tomašević - Zadržaću Evroviziju u Srbiji
16.03.2008.
Izvor: Press Online

Jelena Tomašević - Zadržaću Evroviziju u Srbiji
Zbrka.com

Mada na najvećem evropskom muzičkom takmičenju retko kada pobedi domaćin, Jelena Tomašević veruje da će njeno „Oro, kao i „Molitva Marije Šerifović lane, ostaviti konkurenciju iza sebe

Skandali koji su pratili i ovogodišnju „Beoviziju, ipak nisu bacili senku na pobedu Jelene Tomašević, koja je pesmom „Oro ostvarila dugogodišnji san. Od malih nogu maštala je da se i ona jednom nađe na evrovizijskoj sceni, a to će joj se dogoditi za dva meseca, kada se muzička elita Starog kontinenta bude okupila u srpskoj prestonici. Zato nije nikakvo čudo što joj osmeh već šest dana ne silazi s lica.

- Još kao klinka obožavala sam to takmičenje i sanjala kako ću i ja jednog dana postati pevačica i pevati na „Evroviziji. Moja iskonska želja se ostvarila - euforična je Jelena i nepunu nedelju posle najznačajnijeg trijumfa u dosadašnjoj karijeri.

n Od koga ste dobili prvu čestitku?

- Telefon mi je bio pun propuštenih poziva i poruka. Uživo, prvi su mi čestitali moji saradnici Željko Joksimović, Aleks Alekov, te kolege koje su bile u blizini, a onda naravno i moja porodica, mama, tata, brat, snaha i brojni prijatelji.

n Da li ste osuđeni na neuspeh na predstojećoj „Evroviziji, pošto se retko dešava da pesma domaćina odnese pobedu?

- Svi kažu da je teško pobediti kao predstavnik zemlje domaćina, ali ja mislim da nije nemoguće da „Evroviziju ostavimo u Beogradu. Srbija jeste mala zemlja, ali puna muzičkih talenata. Evrovizijske staze već su utabali Željko Joksimović i Marija Šerifović. Sada je na mene red i potrudiću se da nastavim tu tradiciju.

n Ko će iz Kragujevca sledeće godine učestvovati na „Evroviziji?

- Eto, dve godine zaredom pobedu su odnele Kragujevčanke. Imam običaj da kažem u šali da u našem gradu postoji pelcer za dobre muzičare. Ne znam ko bi mogao da bude sledeći, ali istina, Kragujevac je pun talentovanih muzičara. Na primer, odlična pevačica je Jelena Pudar iz „Nevernih beba.

n Koliko su vam se život i karijera promenili od kada ste pobedili?

- Tek je prošlo nekoliko dana, a već se mnogo toga izdešavalo. Stalno mi zvoni telefon, dajem gomilu intervjua, nude mi gostovanja i nastupe. Traže da se slikam. Naporan period tek sledi, ali ne žalim se. Treba da snimim pesmu na nekoliko jezika, ali imam motiv za sve to što me čeka.

n Otkud koalicija sa Borom Dugićem?

- Bora i ja se znamo godinama, još dok sam bila u „Abraševiću u Kragujevcu. Naše porodice se druže, a nas dvoje smo sarađivali i ranije. Bilo mu je drago što sam ga pozvala, a imao je želju da nam pomogne. Tome je doprineo i naš blizak i prisan odnos i nastao je ovaj maestralan spoj.

Željko, hvala i izvini

n Da li ste Željku Joksimoviću pobedom pomrsili konce, pošto postoji mogućnost da, kao autor vaše pesme, ne može da bude voditelj „Evrovizije?

- Komisija će tek doneti odluku o tome, ali nadam se da mu moja pobeda neće uskratiti voditeljski angažman. Ali, šta da radim, ako se mora, mora se.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Hrvati uništavaju dokaze
Hrvati uništavaju dokaze
Play - Igor Iks - Bežao sam od Urške
Igor Iks - Bežao sam od Urške
Play - Zana - Beovizija je sramota
Zana - Beovizija je sramota
Play - Ana Nikolić umesto Nataše Bekvalac na Beoviziji
Ana Nikolić umesto Nataše Bekvalac na Beoviziji
Play - Adtvantage : Sve je regularno
Adtvantage : Sve je regularno
Play - Selo gori a baba se češlja - Snimljena poslednja epizoda
Selo gori a baba se češlja - Snimljena poslednja epizoda
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt