Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Indi zabranjen ulazak na TV Pink
27.03.2010.
Izvor: Alo!

Indi zabranjen ulazak na TV Pink
Zbrka.com

Indi je zabranjen ulazak na TV Pink nakon izbacivanja iz rijalitija „Farma"! Predrag Pavlović Baki, glavni producent „Farme", potvrdio je za Press da će Pink podneti tužbu protiv pevačice, jer je najstrože prekršila pravila jasno naznačena u ugovoru koji je potpisala pre ulaska, i time produkciji nanela štetu u iznosu od 50.000 evra koju će morati da plati!

- Svi takmičari su pre ulaska u šou potpisali ugovore. U njima je jasno naglašeno da će svako ko prekrši pravila takmičenja morati da plati 5.000.000 dinara, što je oko 50.000 evra! Indi je potpisala ugovor i bila je upoznata sa posledicama nepoštovanja istog - kaže Baki.  

Kazna 50.000 evra

Pavlović objašnjava zbog čega su pevačicinim izlaskom produkcija i televizija Pink na gubitku:

- Možda ovo zvuči grubo, ali morate da nas razumete - „Farma" je jedan od najskupljih TV projekata u Srbiji i zamislite da je u šou ušlo 17 Indi i da su se sve ponašale kao ona i napustile takmičenje posle nedelju dana! Bili bismo u totalnom gubitku! Takođe smo svesni da svi oni učešćem u takmičenju dobijaju veliku reklamu, plus honorare! Indi je ušla na „Farmu" jer je za nju urgirao vlasnik „Granda" Saša Popović. Mi smo toj molbi izašli u susret, a ona se ponela nekorektno! U šou je ušla nervozna i tamo se ponašala kao da je baš briga za sve. Nanela nam je veliku štetu i zbog toga će biti tužena!

Ana Nikolić povlašćena

Pavlović objašnjava da su ista pravila važila i za učesnike prvog serijala, ali da, po njihovoj proceni, nijedan od tri diskvalifikovana takmičara nije morao da plati kaznu.

- Isti ugovori su potpisani i u prvom serijalu, ali po odluci čelnika Pinka niko nije tužen. Đani Ćurčić i Nikola Hadžinikolić, koji su samovoljno napustili šou, nisu morali da plate kaznu jer su na imanju proveli dosta vremena, a psihički nisu bili u stanju da izdrže do kraja. Ana Nikolić, koja je diskvalifikovana već drugog dana, takođe nije kažnjena jer je, po proceni Željka Mitrovića, kao velika zvezda bila dobra za šou - rekao je producent Baki, a na pitanje da li će razgovarati sa Indi oko njenog eventualnog povratka na „Farmu" i pokušati da nađu kompromis, odgovorio je:

- Nemamo šta sa njom da razgovaramo i pregovaramo! Njoj je zabranjen ulazak u zgradu Pinka. Razgovaraćemo na sudu - poručio je Baki.

Indi za Press kaže da joj je žao zbog svega što se dogodilo i da nijednog trenutka nije radila ništa namerno.

- Zaista ne želim ni sa kim da se prepucavam preko novina, jer sam sa Pinkom godinama imala izuzetno korektnu saradnju. Iznenađena sam njihovom odlukom da me tuže! Ako im je jedna Indi, koje nije bilo dve godine u medijima, napravila takav gubitak, onda na svoju štetu pristajem da se vratim na „Farmu" - poručila je Indi.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Farmeri tuže Mitrovića?!
Farmeri tuže Mitrovića?!
Play - Ajs Nigrutin - Neću Mašu, hoću silikone
Ajs Nigrutin - Neću Mašu, hoću silikone
Play - Brena prozvala Vesnu zbog kilaže
Brena prozvala Vesnu zbog kilaže
Play - DAČA - Nato, oprosti mi. NATA - Kasno je
DAČA - Nato, oprosti mi. NATA - Kasno je
Play - Baki nagovarao Vendi na seks
Baki nagovarao Vendi na seks
Play - Dara Bubamara šutnuta sa Pinka
Dara Bubamara šutnuta sa Pinka
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt