Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Ceca - Izdržaću i ovo
12.06.2011.
Izvor: Press Online

Ceca - Izdržaću i ovo
Zbrka.com

Uoči stavljanja zatvorske narukvice Svetlana Ražnatović poručila svojim prijateljima da će sve brzo proći i da je pregurala i gore stvari

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović poručila je svojim prijateljima da će dobiti i ovu bitku koja je očekuje narednih dana, pošto joj stave zatvorsku narukvicu zbog izdržavanja kazne kućnog zatvora. Prema rečima njenih prijatelja sa estrade, pevačica muški podnosi trenutnu situaciju i na poruke im odgovara da će da izdrži.

Presuda za izdržavanje kazne Svetlane Ražnatović napisana je i poslata na njenu adresu, pa se kačenje zatvorske narukvice na Cecinu nogu može očekivati svakog trenutka. Najbliži Cecini prijatelji sa estrade trude se da joj olakšaju poslednje dane slobode i pruže pokoji savet kako da narednih osam meseci ostane jaka i izdrži. Modni kreator i dugogodišnji Cecin prijatelj Saša Vidić kaže da će biti jedan od retkih koji će pevačicu posećivati i za vreme trajanja zatvorske kazne.

- Ona je žena koja je u životu prošla mnogo gore stvari i iz njih je izlazila kao pobednik. Mi joj pružamo podršku, a ona kroz smeh kaže: „Izdržaću i ovo. Brzo će proći osam meseci." Nije klonula duhom i ja ću se truditi da joj budem podrška. Nedostajaće mi naši izlasci jer u ovom letnjem periodu uglavnom zujimo po gradu - kaže Vidić.

Tekstopisac Marina Tucaković kaže da je Ceca „ljudina".

- Ja joj kažem: „Ceki, ne daj se", a ona meni kroz šalu: „Ma ima da se odmorim. Brzo će da prođe, taman malo da budem domaćica." Mislim da ona kućni pritvor neće ni osetiti jer će sigurno to vreme iskoristiti na najbolji mogući način. Ja ću se svakako truditi da je što češće obilazim. Navikla sam da se smejem njenim šalama, i to će mi nedostajati - ističe Marina.

Cecin kolega i blizak prijatelj Nikola Rokvić kaže da nije primetio setu u Cecinom glasu, iako se često čuju.

- Jaka je ona žena! Svesna je da će nakon ovoga skinuti ogroman teret. Nedavno sam se čuo sa njom i poručio joj da na mene uvek može da računa, a ona se šali, smeje i kaže da će izdržati i da to nije problem! Nedostajaće mi jer je to žena bez koje je nemoguće zamisliti druženje, proslave, rođendane i izlaske. Ako dozvole organi pravosuđa, posećivaću je - kaže Nikola.

O Cecinom kućnom zatvoru priča i jedna od njenih najboljih prijateljica, pevačica Mira Škorić.

- Ne priča puno o narednih osam meseci već se fokusira na ono što dolazi od februara, kada joj ističe kazna. Kaže da će vreme brzo proći i da će izdržati jer nema joj druge. Sa Cecom sam ceo život i u dobru i u zlu, pa sam tako i sada svim srcem uz nju i njenu porodicu. Ali, kada prođe sve ovo loše, verujem da će i hipodrom biti mali za sve ljude koji je vole i koji žele da dođu i gledaju njen nastup - kaže Mira.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Kustendorf - Svetski a naš
Kustendorf - Svetski a naš
Play - Kresnuo bih Nataliju
Kresnuo bih Nataliju
Play - Tošetov album na engleskom
Tošetov album na engleskom
Play - Era Ojdanić se ženi
Era Ojdanić se ženi
Play - Estrada - najveći blamovi
Estrada - najveći blamovi
Play - Seka i Vejko - Prva godina ljubavi
Seka i Vejko - Prva godina ljubavi
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt