Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
   
 

Players - Software

Da bi ste mogli da gledate TV, slušate radio, igrate igirce .... trebaće Vam neki od ovih programa. Svi programi su provereni i nemaju viruse, maleware-ove itd itd. Ako ne možete da gledate neku televiziju ili slušate radio, trebaće Vam neki od player-a. Ono što je neophodno jesu Windows Media Player, Winamp, Real, Quick time i Flash Player. Ostalo, može a i ne mora da zatreba.

Veliki broj korisnika već ima na svom računaru instalirano sve ono što je potrebno, ali ipak, za one koji nemaju, evo rešenja:


Windows Media Player

Najveći broj televizija i radio stanica emituje program koristeći Windows Media Tehologiju. Predpostavljamo da već imate instaliran ovaj player, ali link je tu za svaki slučaj.

Winamp

Postoji dosta TV i radio stanica koje emituju program koristeći ShoutCast tehnologiju. Da bi ste mogli da ih gledate / slušate, trebaće Vam Winamp.

Real One Player

Još jedan player koji se koristi za emitovanje TV-a i radija preko interneta. Ima ih dosta, tako da će Vam svakako trebati.

Quick Time Player

Par TV stanica koristi ovaj player za emitovanje programa. Nema ih mnogo, ali ako želite da gledate baš tu TV stanicu, onda je Quick neophodan.
Macromedia Flash Player

Flash player je postao standard, tadko da ga najverovatnije već imate instaliranog. Medjutim, često je potrebno da imate najnoviju verziju. Ovo je link do najnovije verzije.

VLC Media Player

VLC media player je sjajan player koji podržava mnoge različite formate, kako za fajlove sa računara, tako i za streaming fajlove. Možda i jedan od najboljih playera koji postoje.
 
Java

Podrška za Java - u će Vam svakako biti potrebna kako bi ste imali kompletan pristup našem sajtu. Kada naidjete na neki Java sadržaj, dobićete informaciju da nemate Java-u i Browser će Vas pitati da li da izvrši instalaciju. Ako želite da imate kompletan doživljaj, naš savet je da je instalirate, obzirom da statistike kažu da preko 90% korisnika ima podršku za Java-u.

Macromedia Shockwave

Ovaj player će Vam biti potreban za neke novije igrice. Možete i ne morate ga instalirati.

 

 

   
Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt