Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  Radio uživo radio uživo
EX YU RADIO STANICE

Srbija
Bosna i Hercegovina
Dijaspora
Hrvatska
Crna Gora
Makedonija
Slovenija
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Bosna i Hercegovina - Radio uživo nazad sve radio stanice  
Zbrka.com
Radio Studio D   Radio Studio D
Lokacija: Srebrenik
Bosna i Hercegovina
Bitrate: 64 kbps
Web: posetite websajt
Zbrka.com
  Info
-

-
Za slušanje ove radio stanice potrebno je da imate instaliran Windows Media Player. Možete ga preuzeti sa ove lokacije.
Ako i dalje nema signala, Radio ne dostavlja signal kako treba.
 

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Zbrka.com

Radio Studio D | 99,40 | 97,40
100% Narodni Radio

Lokacija: Srebrenik, Bosna i Hercegovina
Sajt: www.studiod.ba
Frekvencija: 99,40 i 97,40
O nama: Radio STUDIO D djeluje u sklopu PrimatPlus agencije za marketing, informisanje i turizam, osnovane 1990 god. Emitovanje programa zapoceo je 04.09.'97. i jedan je od najslušanijih radija na prostoru koji pokriva svojim signalom: Srebrenik, Tuzla, Lukavac, Zivinice, Banovici, Kalesija, Gracanica, Gradacac, Doboj-Istok; ovo podrucje je privredno najrazvjenije u BiH, u kojem zivi cca 800.000 stanovnika. Radio je od CRA - regulatorne agencije za komunikacije – dobio dugorocne dozvole za emitiranje programa za regije Tuzla i Doboj.

Program se emitira na dvije frekvencije: 99,40 i 97,40 MHz fm stereo. i putem interneta 24 sata dnevno,, sa vrlo šarolikom programskom šemom, prilagodljivom svim generacijama i strukturama stanovništva. Produkciju reklamnih spotova radimo u digitalnoj tehnici, u sistemima koji su posljednji hit u ovoj oblasti. Marketing radija STUDIO D je vrlo sadrzajan i razgranat a saradujemo sa mnogim privrednim subjektima u BiH.

STUDIO D je nosilac ideje i glavni realizator serijala eko kviza “Covjek, zdravlje i okolica” a u realizaciji je ucetvovala i radio TUZLA, tako da su ove dvije medijske kuce, zasigurno, realizirale i najvažnije edukativne projekte iz oblasti zaštite covjekove okolice u proteklom periodu na podrucju TK. U protekle tri godine, u kojima se realizirao eko kviz “Covjek, zdravlje i okolica”, ucestvovalo je preko 1000 ucenika iz vecine osnovnih škola sa podrucja TK, iz svake od 13 opcina. Smatramo da smo pripremili najmanje 1000 novih pobornika zaštite covjekove okoline koji ce, bez sumnje, aktivno ucestvovati u svim buducim aktivnostima iz ove oblasti.

Kuća solidarnosti, Lipnica
Radio je aktivno ucestvovao u propagiranju jednakosti i tolerancije medju svim etnickim grupama u BiH. Jedinstvenost i multikulturalnost BiH je temelj na kome je radio formiran i kao takav ucestvovao je u realizaciji brojnih projekata koji su imali za cilj uspostavu humanih vrijednosti u drustvu, pomirenje i suzivot. Ship to Bosnia (www.shiptobosnia.se; www.solidarityhouse.org) je jedan od projekata u kojem je Studio D, kao partner pomogao izgradnju Kuce Solidarnosti u Lipnici. Tokom 8 godina trajanja projekta, radio je na raspolaganje stavio sve svoje resurse. Uspostavljanjem radio mosta na relaciji Geteburg-Studio D-Lipnica, siroki auditoriji imao je priliku pratiti razvoj projekta i aktivno se ukljuciti u radio most.

Radio je kao nosilac humanitarne akcije prikupljanja sredstava za stambeno zbrinjavanje dvije porodice u okolini Srebrenika, zavrijedio kao izraziti humanitarac u sredini. Radio Studio D pokrenuo je humanitarnu akciju prikupljanja pomoci za šticenike JU Zavoda za odgoj i obrazovanje osoba sa smetnjama u psihickom i tjelesnom razvoju Tuzla, pod nazivom. Vođeni humanošcu i mudrošcu jedne izreke koja kaže – «Ono što napravimo za sebe - umire zajedno sa nama, a ono što ucinimo za druge - ostaje besmrtno»; odlucili smo punim srcem ovoj neizmjerno dragoj djeci uljepšati prve dane školske 2006/2007 god. a upravi škole olakšati svakodnevne probleme materijalne naravi.

SMS:

BiH +387 644 911

Direktno uklučenje u program: BiH +387 35 647 130
BiH +387 35 647 131
BiH +387 35 647 132

Svi brojevi su bez posebnog tarifiranja
Kontakt: +387 35 644 913
studio-d@bih.net.ba
Marketing: +387 35 64 4913
studio-d@bih.net.ba
kontakt osoba za marketing:Vahdeta
 
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt