Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Zvezde usvajaju decu
24.06.2010.
Izvor: Press Online

Zvezde usvajaju decu
Zbrka.com

Po uzoru na svetske zvezde, poput Madone i Anđeline Džoli koje su započele trend usvajanja dece, njihovim stopama odlučili su da krenu i pripadnici domaćeg džet-seta. Sergej Ćetković je nedavno usvojio devojčicu, a njegov primer žele da slede i Nataša Bekvalac i Ivana Mihić. Pre njih na ovaj plemeniti potez odlučili su se Vlade i Snežana Divac, kao i Filip i Madlena Cepter.

Sergej Ćetković: Suze radosnice

Pop pevač Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina nedavno su usvojili tromesečnu devojčicu iz Doma za nezbrinutu decu „Mladost" u Bijeloj, u Crnoj Gori. Procedura za usvajanje trajala je godinu i po dana, a kada su im nedavno javili da mogu da dođu po devojčicu, zaplakali su od sreće.

- Sergej i Kristina su toliko radosni što su napokon dobili ćerku da njihovoj sreći nema kraja. Po ceo dan i noć su uz bebicu, ljuljaju je, pevaju joj, ljube je... Ma, toliko je vole da je ne ispuštaju iz ruku! Dali su joj ime Lola - ispričao je Sergejev prijatelj iz Podgorice.

Inače, pevač i njegova supruga 12 godina su pokušavali da dobiju dete, ali bez uspeha, nakon čega su se odlučili na usvajanje.

Ivana Mihić: Usvojiću dete iz Srbije

Ivana Mihić

Poznata glumica Ivana Mihić kaže da joj je žao što nema dete i da razmišlja o usvajanju. Atraktivna glumica i spisateljica svesna je da joj biološki sat otkucava i volela bi da se ostvari kao majka. A „opravdanje" zašto to do sada nije postala pronalazi u turobnim devedesetim godinama.

- Volela bih da usvojim dete ako ne budem imala svoje, čemu naravno težim i što želim. Velika je odgovornost podariti dom nekom detetu bez roditelja. Vrlo rado bih usvojila dete, ali sa naših prostora, jer bi neko dete sa Haitija doživelo veliki kulturološki šok da odrasta negde gde je totalno drugačiji život od onog koji poznaje - kaže Ivana za Press.

Nataša Bekvalac: Razmišljamo o usvajanju

Dača Ikodinović i Nataša Bekvalac

Nakon poseta Prihvatilištu za decu i omladinu pevačica Nataša Bekvalac izjavila je da razmišlja o usvajanju deteta. Naime, još pre rođenja ćerkice Hane plavokosa zvezda i njen suprug Danilo Ikodinović razmišljali su da mališanu bez roditelja obezbede krov nad glavom.

- Otkad smo se upoznali i zaljubili jedno u drugo, Danilo i ja veoma često vodimo razgovore o usvajanju deteta. Govorili smo o tome i pre i posle Haninog rođenja, ali sudbina nam je nametnula prioritet druge vrste, a to je Danilov oporavak nakon nesreće. Za to nam još treba mnogo energije, ljubavi, kompromisa i strpljenja, a isto to zahteva i usvajanje. Dete nije ni pas ni igračka, a onog trenutka kada budem svesna odgovornosti koju usvajanje sa sobom nosi i sigurna da će ono imati isti tretman kao moja Hana, tada ću se i odlučiti na taj korak - kaže Nataša.

 Vlade i Snežana Divac: Ćerka je bila logičan izbor

Vlade Divac

Bivši košarkaš i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije i njegova supruga Snežana usvojili su 1999. godine jednogodišnju devojčicu Petru, čiji su roditelji ubijeni na Kosovu. Par, pored ćerkice, ima i sinove Luku i Matiju.

- Rešila sam da usvojim dete kad sam na televiziji videla prilog o deci bez roditelja. Tada mi se javio osećaj želje i obaveze da nešto učinim. Ne pripadam ljudima koji se prave da nisu videli onoga ko je u nevolji. Ovo je bilo još strašnije: jednom detetu je bio potreban dom. U periodu ratova i ekonomskih sankcija želela sam više nego ikada da usvojim dete, jer sam i materijalno i emotivno imala odgovornost prema detetu, koje čak nema ni roditelje da se brinu o njemu. Posle dva sina, i za Vladu i za mene ćerka je bila logičan izbor - ispričala je Snežana.

Filip i Madlena Cepter: Ema nas je obogatila

Madlena i Filip Cepter

Filip i Madlena Cepter usvojili su devojčicu Emu, po kojoj su nazvali vilu na Dedinju.

- Svaki susret i svaka misao su na jedno malo biće, na Emu. Ona je rođena sedmog dana decembra 2000. godine u Srbiji, a u Madlenin i moj život je ušla nepovratno. Ema je, po ponašanju, sto odsto Madlena. Ona nas je obogatila kao ljude. To i sad čini. Svaki dan. Ne mogu da nađem reči kojima bih vam opisao taj naš dragocen osećaj - rekao je Filip Cepter.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Operacija Trijumf - Tuča !
Operacija Trijumf - Tuča !
Play - Nedostaje mi Arkan
Nedostaje mi Arkan
Play - Gagi priznao - Tukao sam Anabelu
Gagi priznao - Tukao sam Anabelu
Play - Milan prvi izbačen iz Velikog brata
Milan prvi izbačen iz Velikog brata
Play - VB 2009 - Ponovo izbačena Tanja Jovančević
VB 2009 - Ponovo izbačena Tanja Jovančević
Play - Gola Nataša Bekvalac
Gola Nataša Bekvalac
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt