Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  Radio uživo radio uživo
EX YU RADIO STANICE

Srbija
Bosna i Hercegovina
Dijaspora
Hrvatska
Crna Gora
Makedonija
Slovenija
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Makedonija - Radio uživo nazad sve radio stanice  
Zbrka.com
MX Radio   MX Radio
Lokacija: Ohrid
Makedonija
Bitrate: 96 kbps
Web: posetite websajt
Zbrka.com

  Ukoliko ne čujete radio stanicu, kliknite na ovaj link i slušajte radio stanicu direktno u WINAMP-u >>>.
  Info
-

-
-

Za slušanje ove radio stanice potrebno je da imate instaliran Winamp. Možete ga preuzeti sa ove lokacije.
Ako ne koristite Internet Explorer, kliknite na ovaj link.
Ako i dalje nema signala, Radio ne dostavlja signal kako treba.

 

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Zbrka.com

MX Radio
Koga sakaš da slušaš radio...

Lokacija: Ohrid, Makedonija
Sajt: www.mxradio.com.mk
Frekvencija: 101,2MHz stereo RDS
O nama:

MX - Radio е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.
Уште од првото вклучување и испраќање на првиот сигнал во далечната 1997година, како аматерска радио станица, стремежот беше да се постигне нешто до перфекција.

Започнавме со опрема која не задоволуваше ниту 1% од тоа што требаше да биде.

Но со добивањето на концесија, односно дозвола за работа, тоа го свативме дека една права радио станица треба да изгледа баш како нашата.

Сега МХ - Радио прерасна во професионална радио станица со професионалци и професионална опрема.
Кога спомнуваме професионална опрема подразбираме опрема како што е R.V.R., DB Electronica, SONY, VISION, D&R, TASKAM и многу други познати светски брендови.

Сите овие фирми се застапени во предавателниот и во техничкиот дел на оваа радиостаница.
Можеме да се пофалиме со најголема слушаност во овој регион.

Приоритет на нашата радио станица е да шириме култура, едукација и забава.

Со успешната работа стигнати сме до ова ниво на развиеност, без никакви донации на невладини или владини организации и сл. Тоа покажува дека сме либерална и непартиски обоена радио станица.

Можеме да се пофалиме дека колеги од Дојче Веле - Холандија беа присутни во нашите простории и дека сликаа да покажат на останатата екипа каква радиостаница има во Охрид, во Македонија.

Ова горе што го напишавме служи за вас како наш посетител на нашата веб страна но и за другите радиостаници како репер како треба да изгледа еден медиум после десет години постоење.

Direktno uklučenje u program: +389 46 262-101
+389 46 269-101
+389 46 255-290
Kontakt: MX – Radio
Ul:Makedonski Prosvetiteli bb
6000 Ohrid
R.Makedonija
+389 46 262-101
+389 46 255-290
+389 46 269-101
 
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt