Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  filmovi
EX YU FILMOVI OPISI BESPLATNO

Filmovi

Serije

Predstave

zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Filmovi - Opisi besplatno nazad kompletan spisak  
Zbrka.com
Kad porastem biću kengur
Godina: 2004. Kad porastem biću kengur
Zemlja: Srbija
Režija: Radivoje Andrić
Uloge: Sergej Trifunović (Braca), Marija Karan (Iris), Boris Milivojević (Šomi), Nikola Vujović (Duje), Gordan Kičić (Sumpor), Nebojša Glogovac (Živac), Lazar Strugar (Avaks), Miodrag Fišeković (Hibrid), Mladen Andrejević (Cile), Boris Komnenić (Doktor), Srđan Miletić (Baskuz), Nikola Đuričko (Kengur)
 
Kad porastem biću kengur

Film govori o mladim ljudima koji su na granici prelaska u srednje godine, a nisu uradili ništa konkretno u svom životu. Radnja filma sastoji se iz tri međusobno isprepletene paralelne priče koje se odigravaju na beogradskoj opštini Voždovac.

Prva priča govori o mladom studentu filmske montaže, Braci (Sergej Trifunović), koji pokušava da "smuva" lepu manekenku Iris (Marija Karan). Iako žive u dva različita sveta oboje se trude da to ne pokažu. U drugoj priči, Šomi (Boris Milivojević) i Duje (Nikola Vujović) zagriženo prate fudbalski susret Mančestera i (inače izmišljenog) Istviča. Kladili su se na Istvič, jer u njemu brani njihov drug iz detinjstva - Kengur (Nikola Đuričko). Radnja treće priče odvija se na krovu solitera gde Avaks (Lazar Strugar ) i Hibrid (Miodrag Fišeković) "kradu bogu dane" u iščekivanju da se nesto desi.

Ma koliko to čudno zvučalo ovo je smešan i veseo film o beznađu.

"To nije ono veliko, filozofsko beznađe ruskih pisaca ili Weltschmertz, nego ovo naše, svakodnevno, domaće beznađe koje svi jako dobro poznajemo. "
Radivoje Andrić, reditelj filma
 

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Zbrka.com
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt